• DANA: GÖVDƏ

    DANA: GÖVDƏ

    Saxlama müddəti: 6 gün

    Məhsulun xüsusiyyətləri: Dananın daxili orqanları çıxarıldıqdan, başı, ön və arxa ayaqları qıç hissədən kəsildikdən sonra qalan 2 ədəd sümüklü uzun bud və 2 ədəd 2 sümüklü qoldan əmələ gələn, böyrək yağları çıxarılmış ət parçasıdır.

    Canlı heyvanın çəkisi 400-600 kq-a çatan kimi kəsilir və 200-300 kq arası gövdə əldə edilir. Parçaya sarılaraq çatdırılır.

Vakuumlu məhsullarının üstünlükləri
  • Sağlam və gigiyenikdir
  • Vakuumlu dana əti məhsullarının saxlanma müddəti uzundur, uzunmüddətli istifadəyə imkan verir
  • Sümülkü məhsullara nisbətən daha az əmək tələb edir və daha az itki verir
  • Hazırlanan son məhsula görə lazım olan vakuumlu məhsul tədarük ediləcəyi üçün qənaətli və asan istifadə oluna biləndir
  • Saxlanması və daşınması rahatdır