• DANA: NUAR BUD HİSSƏSİ

    DANA: NUAR BUD HİSSƏSİ

    Orta ədəd ağırlığı (kq): 1.6 – 2.6

    Saxlanma müddəti: təzə - 30 gün

    Məhsulun xüsusiyyətləri: Budun arxa tərəfində, diz oynağının daxili hissəsindən omba oynağının xaricinə doğru uzanan, yuxarı hissə ilə qıç sümüyü arasındakı sümüksüz əzələ qrupunun hissəsidir. Damar və yağ faizi aşağıdır.

    İşlənmə forması: Pörtləmə və rosto üçün yararlıdır. Çin və İtalya mətbəxində üstünlük verilən məhsuldur.

Vakuumlu məhsullarının üstünlükləri
  • Sağlam və gigiyenikdir
  • Vakuumlu dana əti məhsullarının saxlanma müddəti uzundur, uzunmüddətli istifadəyə imkan verir
  • Sümülkü məhsullara nisbətən daha az əmək tələb edir və daha az itki verir
  • Hazırlanan son məhsula görə lazım olan vakuumlu məhsul tədarük ediləcəyi üçün qənaətli və asan istifadə oluna biləndir
  • Saxlanması və daşınması rahatdır